BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Stockholmsvägen 19

  • 2 rum och kök
  • 73.4 kvm
  • Såld
  • 15370
  • 11427
  • 6414
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett vackert hem från 1909 med högt i tak, sekelskiftesfönster och balkong i söderläge. Lägenheten är genomgående och ligger i en pampig byggnad med ett fantastiskt läge mitt i idylliska Gamla Enskede.

I denna unika lägenhet finner ni en social planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt kan möbleras fritt. Vackert fönster med fri utsikt. Här finns gott om plats för soffgrupp, skrivbord samt övrigt möblemang. Lägenheten har ett stort kök med vackra luckor i massiv ek samt goda arbetsytor. Köket är väldigt socialt med plats för stort middagsbord. Från detta rum nås den soliga balkongen via dubbeldörr med fri utsikt över villaträdgårdarna.Tack vare den soliga balkongen i söderläge släpper de stora fönsterpartierna in ett härligt ljus i rummet. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, spis, ugn och kyl/frys. Sovrummet nås både från köket och från vardagsrummet via vackra spegeldörrar. Även detta rum har ett fantastiskt ljus via ett typiskt sekelskiftesfönster. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Ni finner platsbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Klassiskt helkaklat badrum med stort fönster samt vacker klinker i tumlad marmor. Här finns wc, badkar, handfat samt förvaringsmöjligheter. Välkomnande och funktionell hall med utmärkt förvaring bakom fina platsbyggda garderober.

Sammantaget är detta ett unikt och vackert boende i idylliska Gamla Enskede som präglas av anrika hus från 1900-talet.Ni har den sociala knutpunkten Triangelparken precis utanför huset samt populära restauranger så som Matboden och Matateljén ett stenkast bort.

- Balkong i söderläge med vacker utsikt
- Stora rum
- Drömliknande kvarter i Gamla Enskede
- Härlig planlösning med fönster i två väderstreck och fri utsikt
- Stabil förening med låg belåningsgrad
- Gemensam trädgård med uteplats i kvällssol
- Helkaklat badrum med stort fönster och härligt ljusinsläpp
- Bra förvaring i form av platsbyggda garderober
-  Ca 5 min till tunnelbanan, 15 min till Slussen