BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Nybohovsbacken

Nybohovsbacken 97, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 13130
  • 1270
  • 4935
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och ljus gaveltvåa med fantastisk utsikt över Midsommarkransen, Globen och Årstadal. Stor och stabil förening med låga avgifter och dolda tillgångar.

Lägenheten kännetecknas av stora ytor, goda förvaringsmöjligheter och ett härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet nås den härliga, inglasade balkongen med många soltimmar. Stort och luftigt sällskapsrum som rymmer både matgrupp, soffa, fåtöljer och annan möblering. Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter bakom skåpsluckor i vitt. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Plats för matbord för 4-5 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblering. Helkaklat, stambytt badrum med vädringsfönster, dusch, handdukstork, förvaring och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Brf Tornen är en mycket omtyckt förening med flera gemensamma utrymmen. Det finns bl.a. ett gym, bastu och övernattningslägenhet för föreningens medlemmar att nyttja. Utomhus finns bl.a. boulebanor och grillplats.

Optimalt läge med närhet till Liljeholmstorget där all tänkbar service och utmärkta kommunikationer finns. I närområdet finns även flertalet mysiga promenadstråk längs vattnet och på bara några minuters promenad över Liljeholmsbron når man Södermalm.