BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Siloplatsen 8, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 14295
  • 2422
  • 2255
Värdera din bostad

Beskrivning

 Äntligen en 2:a med utsikt över Svindersviken med stor balkong om 11 kvm och söderläge på våning 8!

Här bor du högt och fritt med närhet till både stadspuls och natur. Välskött förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Via säkerhetsdörr välkomnas du in i en rymlig hall med en väl tilltagen garderob med spegelskjutdörrar. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger köket med grå luckor, bänkskiva i vitt och snyggt stående kakel i matchande grått. Vitvaror från Siemens som består av integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn och mikro i rostfritt. Intill hallen till höger finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng och byråer, här finns även en platsbyggd garderob. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som rymmer både loungemöbler och matgrupp. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen kväll överblickande Nacka. Badrummet är helkaklat med klinker i mörkgrått och kakel i vitt. Här finns dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt tre överskåp. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. I badrummet finns även ett trevligt fönster med härlig utsikt och ljusinsläpp. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även ett trevligt närcentrum, sushi, bageri och restauranger. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.