BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen

Polovägen 22

  • 6 rum och kök
  • 95 kvm
  • 7.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här blir drömmen väldigt enkel att förverkliga. Särskilt om du har stor familj, eller planerar för stor barnaskara. Här hittar ni ett välplacerat, välplanerat, rymligt och modernt hem med en totalyta på 175 kvm och en friköpt tomt på 508 kvm. Lättskött på lugna gatan, bland trevliga grannar och härliga områden vilket har ett skönt inflytande på humöret. Summan av husets alla fördelar är så nära den totala barnfamiljsdrömmen du kan komma. Generöst med sociala ytor på entrévåningen, där hela familjen kan leva, leka, läsa, elda, äta och kanske ta en tupplur i soffan, eller på altanen. Samtidigt ovanligt praktiskt med fyra (eller fem) fina sovrum för stora och små. Huset är i gott skick och löpande underhållet av nuvarande och tidigare ägare, med några kloka och snygga investeringar som är sköna att ha i backspegeln när du flyttar in.

Den mesta ytan för utevaro har du på baksidan, där gräset är platt och bollvänligt. Här har du sol från tidig morgon till sista unset i sommarkvällen. Bara att tända grillen och bjuda stort. För övrigt är trädgården relativt outnyttjad, om du är den odlande typen som vill sätta händer och tänder i både grönsaker och sötsaker. Fritt fram att gräva och placera pallkragar som du vill.

Inom 8 minuters promenad har du både Tallkrogen och Gubbängens tunnelbanestation, som tar dig in till stan på bara 17 minuter. Huset ligger även med närhet till flera populära förskolor samt lekparken Nybygget som lockar under de fina sommardagarna. Här finns en fotbollsplan, basketplan, stora lekytor, linbana, klätterställningar, gungor och en stor skateboardpark. Barnhagen är en trygg miljö för de mindre barnen. De finns även många månbilar och parkcyklar. Här kan ni leva ett trivsamt familjeliv med citylivet på bekvämt avstånd.

Ta gärna med hela familjen och kom på visning!