BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad - Henriksdalshamnen

Pollargatan 22, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 5952
  • 7514
  • 6200
Värdera din bostad

Beskrivning

Ring för visning! Ljus och välplanerad fyra med mysig balkong med både morgonsol och kvällssol samt sjöutsikt. Välkomnande hall med gäst-WC, badrum och klädkammare i direkt anslutning. Genomgående och påkostad vitpigmenterad ekparkettgolv i samtliga rum med målade väggar.

Lägenheten bjuder på en trevlig öppen planlösning med stora fönsterpartier vilket medför ett mycket härligt ljusflöde.
Köket går i stilrent vitt med integrerade vitvaror från Siemens, fullt utrustat med keramikhäll, ugn och dubbel kombinerad kyl och frys. 

En naturlig matplats invid stort fönsterparti med plats för 6-8 personer. Här kan man njuta av en trevlig middag med sjöglimt från fönstret.

Vardagsrummet är luftigt och rymligt med plats för både stor soffgrupp, tv-möbler, bokhylla och mysig läshörna. Utgången till balkongen finner ni här, även denna är rymlig med plats för soffgrupp. Här kan man innan arbetsdagen börjar njuta av en god kopp kaffe i morgonsolen och lagom till arbetsdagen är slut ta en avec på balkongen och samtidigt njuta av magisk kvällssol över Hammarbykanalen.

Här bjuds även på tre bra sovrum, ett stort helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan. Lägenheten har verkligen allt man kan tänka sig behöva och dessutom på ett otroligt mysigt läge nära vattnet invid promenadkajen. Här går det båtar över till Södermalm regelbundet. Föreningen har en mycket trevlig innergård med lekplats för barn och ett kvarter bort ligger förskola och den fina och kända Anders Franzénparken. Nacka reservatet ligger ett stenkast bort och shoppingutbud finns både i Södermalm city men även Sickla köpkvarter.

Välkomna hem!