BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo

Enrisvägen 1B

  • 3 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 7251
  • 280
  • 2089
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att köpa denna helt nybyggda och trevliga radhus i Brf Havet 16. Här bor man i ett drömhus i en vacker miljö med blandad bebyggelse och med natur och vatten som närmaste granne. Bostäderna erbjuder allt från en öppen och social planlösning, stora och öppna rum, härliga fönsterpartier, exklusiva materialval samt en härlig uteplats.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den öppna och trevlig hallen. Från hallen når man direkt vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms det enkelt större soffgrupp, tv-möbler och stort matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar. 

Köket är riktigt exklusivt med ljusgrå köksluckor och marmorskiva. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, kyl och frys, inbyggd mikro samt diskmaskin. Vitvaror från electrolux.

Bostaden har även två stora sovrum. Båda sovrummet är generöst tilltagna där man enkelt får plats med större säng samt garderobsförvaring. Från ena sovrummet har man även en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsutrymmen.

Exklusivt badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch och badkar, två handfat med stor spegel samt spotlights i tak. Precis bredvid bostaden har man även förrådet som är på ca 8 kvm.

Detta är en bostad ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

 

- Optimal planlösning med exklusiva materialval
- Naturnära läge
- Nära Backeboskolan
- All tänkbar service och kommunikation på rimligt avstånd
- Snabbt tillträde möjligt