BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 32, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du i en rymlig och ljus gaveltrea med balkong. Parkområde och Årstaskogen som närmsta granne. En suveränt disponerad bostad med högt läge och hiss i huset.

Välkomnande och rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns plats för avhängningsyta i anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. I klädkammaren finns praktiskt städskåp. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt kök om 16 kvm. Maskinellt utrustat med fullstor kyl/frys, diskmaskin, mikro, häll med tillhörande ugn och fläkt samt skafferi. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. I köket finns matplats för sällskap om ca 6-8 personer. Ljusinsläpp från stort fönsterparti mot parkområde. Luft och rymd genomsyrar lägenhetens vardagsrum med klockrent gavelläge och ljusinsläpp från två olika väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet nås balkong i klockrent söderläge. Lägenheten ebjuder två rymliga och sovrum varav ena är 13 kvm och det andra 7 kvm. Båda är helt utan insyn och belägna mot parkområde. Förvaring via garderober. Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handfat och dusch.

Läget är perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årstatorg bara minuten bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana) och Årstaberg (pendeltåg, buss och tvärbana). Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkarmotagning och BVC.

- Gavellägenhet
- Föreningen äger marken
- Hiss från markplan
- Garage- och parkeringsplarser i föreningen
- Parkområde och Årstaskogen som närmsta granne
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Närhet till Södermalm och Globen
- Kort promenad till Årsta torg