BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Torg

Älvsjö Torg 17

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 13975
  • 3853
  • 3210
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge och balkong med många soltimmar!
På Älvsjö Torg 17, i populära Brf Älvsjö Torg, finns det här fina hemmet med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Fönsterpartier i två väderstreck i kombination med de ljusa färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt.

Omtyckt BRF med 12 lokaler vilka ger föreningen goda hyresintäkter.

Bostaden har ett riktigt bra läge, strax utanför porten finns bland annat matbutik, florist, restauranger, caféer och gym.
Älvsjö resecentrum med den arkitektoniskt spännande anläggningen rymmer inte bara pendeltågstrafik utan omfattar även en rad busslinjer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Hall
Välplanerad och lagom stor hall med plats för hatthylla och en sittbänk. Lite längre in finns också garderobsförvaring. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. Lite längre in i hallen finns en praktisk klädkammare. 

Sovrum 1 
Det här sovrummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. 

Kök 
Det smakfulla köket har vita släta luckor som bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan. Här kan du duka upp ett matbord för 4-6 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till en naturlig samlingsplats. 

Vardagsrum
Den öppna planlösningen mot köket resulterar i ett riktigt sällskapsrum. Här finns utrymme för en soffa, bord, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en fåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under sommarhalvåret. Här bjuds du på härliga soltimmar samt utsikt över torget. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Sovrum 2 
I anslutning till vardagsrummet är bostadens största sovrum beläget. Längs ena väggen finns tre garderober. Rummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå.

Badrum 
Smakfullt och rymligt badrum, längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch med glasvägg, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.