BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Lingvägen 195

  • 1 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Söker du en unik bostad med radhuskänsla? Vill du även ha en egen uteplats med trädäck och ett otroligt soligt läge? Vill dudessutom bo i en stor och stabil förening med egna parkeringsplatser? Då har du hittat rätt! Här kan du njuta av en stor altan  om 20 kvmmed gräsmatta framför dig.  Altanen blir som ett stort extra rum sommartid som ger dig en oas av västersol från lunch till solnedgång. Utöver detta erbjuder bostaden stambytt badrum, separat sovdel och en attraktiv planlösning med kontakt mellan kök och varadagsrum med möjlighet att öppna upp lite till. 
  Att din oas dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Hökarängen är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig snabbt till stan. Från bostaden är det ca 700m till Hökarängens tunnelbana som tar dig till Södermalm på ca 14 minuter.  Runt husknuten hittar du grönområde med promenadslingor i flera riktningar. På den gemensamma gården erbjuds grillplats, boulebanor samt badminton och volleybollmöjligheter.  Farsta centrum ligger enbart en hållplats ifrån bostaden ovh tillhandahåller mataffär, service, bank, bibliotek, caféer och restauranger och oändligt med shoppingmöjligheter. Här har du också nära till pendeltåg från Farsta strand. 
Vill du bo i en välplanerad lägenhet i Hökarängen med en stor altan att avnjuta solen på så är detta boendet för dig!     ÖVRIGT: Förråd på samma våningsplan om 4 kvm, Närmsta tvättstuga några meter från bostaden med 3 tvättmaskiner, 1, torkumlare, 2 torkskåp och en mangel. Driftkostnader: El ca 280 kr per mån Hemförsäkring ca 80 kr per mån. Kostnaderna är baserade på en person i hushållet och varierar utifrån förbrukning, lösöre och historik.