BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Krukmakargatan 56, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 10808
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTADEN SÅLD 20210224

 

Högt upp i huset finns denna välplanerade lägenhet med stor balkong mot ljus och trevlig innergård. Generösa fönsterytor och den öppna planlösningen gör köket och vardagsrummet till en ljus, trivsam och social yta. Två lugna och ljusa sovrum samt kaklat badrum med fönster och badkar.

Här kan du bo mitt på Södermalm – nära restauranger, trevliga affärer och med mycket bra kommunikationer – vid en lugn och avskild återvändsgränd. Du bor ett stenkast från kolonilotterna i Tantolunden, och med badrocksavstånd till Hornstull strand.

Välkommen hem på visning!

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och mycket plats för förvaring. Gott om utrymme i generös klädkammare.

Kök
Köket är sobert utfört med vit köksinredning och köksbänk i massiv ek. Vid fönstret finns en generös matplats för 5-6 personer. Utrustat med inbyggnadsugn, keramikhäll, diskmaskin, köksfläkt samt kyl/frys.

Vardagsrum
Supertrevligt vardagsrum med en vacker ekparkett och ljusa väggar. Underbara fönster mot lugn gård som släpper in rikligt med ljus. Härifrån nås hemmets rymliga balkong i östläge med utsikt över takåsar och trevlig innergård.

Badrum
Väl tilltaget badrum med fönster, helkaklade väggar och svart våtrumsmatta. Wc, spegelskåp, badkar samt möjlighet att ansluta tvättmaskin. 

Sovrum 1
Stort trevligt sovrum med fönster mot lugn trevlig gård. I rummet finns gott om utrymme för dubbelsäng och arbetsplats om så önskas.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet är ett perfekt barnrum eller kanske ett hemmakontor. Utsikt mot fina träd och en lugn parkering som tillhör bostadsrättsföreningen. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt förråd, finns på våning 2.

Renoveringar utförda av nuvarande ägare:
Kyl och frys från 2014
Spis från 2014
Kök renoverat 2014
Badrummet lätt renovering 2014
Alla rum målades 2015
Nytt parkettgolv 2016 i hall och sovrummet
Ny bänkskiva i köket 2019
Vardagsrummet och köket målades 2020