BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Sågargatan 14

  • 1 rum och kök
  • 21 kvm
  • 2.425.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till Sågargatan 14, här bor ni på trevliga Åsöberget bara ett stenkast från Nytorget.

I en vacker och välskött fastighet från 1930 finner ni denna hemtrevliga och perfekt planerade etta. Lägenheten har generös takhöjd samt flertalet originaldetaljer bevarade såsom fönster med djupa nischet och speglade dörrar. Då lägenheten ligger på tre trappor mot gården är lägenheten både ljus och fri från trafikstörningar.

Välplanerade kvadratmeter där allt man kan önska i en etta ryms. Hall med plats för avhängning, rymligt vardagsrum med plats för stor säng, matbord och även soffa om så önskas. I vardagsrummet pryds golvet av en vacker fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Smart planerat kök invid hallen. En inbyggd klädkammare som rymmer mycket förvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Lägenheten är belägen på lugna och trevliga Sågargatan i SoFo där Söders rika utbud av restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk finns utanför porten. Här har ni ett perfekt utgångsläge med ca 5-15 minuter promenad till Nytorget, Medborgarplatsen, Vita Bergsparken och Slussen. Ca 200 meter från lägenheten ligger Coop på Bondegatan och både buss 2 och 66 stannar i direkt närhet till fastigheten. Det är nu också bestämt att den nya tunnelbanestationen Sofia kommer byggas vid Stigbergsparken, ca 2 minuter promenadavstånd från Sågargatan.

Denna hemtrevliga lägenhet bara måste upplevas på plats!

- Fina originaldetaljer bevarade från byggåret
- Högt läge mot innergården
- Välplanerade kvadratmeter, plats för både soffa, säng och matbord i vardagsrummet
- Lugn och populär gata, ett stenkast från Nytorget
- Nära till bra kommunikationer
- Välskött förening med god ekonomi