BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 255

  • 3 rum och kök
  • 74.5 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar lägenhet på alla sätt!. Dörrar, beslag, fiskbensparkett, fönsterbänkar och köksluckor - alla tidstypiska attribut från byggåret sitter där de ska. Och detta trots en genomgripande uppfräschning på senare år; inte det lättaste att lyckas med kan jag lova. Det kräver fingertoppskänsla utöver det vanliga och ödmjuk underkastelse till byggnaden i sig. Dessutom ett fantatsiskt ljus som får fritt spel rätt igenom huskroppen.

Du kan alltid räkna med en lite pampigare ambition när du möts av fiskbensparkett redan i hallen. Det gör du här som du ser. När du stigit en bit in i hallen möts du av gamla dörrar i lite olika format, med sina gamla handtag och beslag kvar. Allt väl omhändertaget. En enda ny dörr hade brutit förtrollningen på direkten. Det finns gott om förvaring i både garderober och en rymlig klädkammare. Vad mer kan man önska? Parketten saxar nu fram, både genom de gamla pardörrarna in till vardagsrummet och sedan genom hela lägenheten. Vardagsrummet är inte bara stort, det är ljust också. Lätt att möblera med soffa och fåtöljer, men möblera sparsamt och njut av golvet så mycket det bara går. Känslan av rymd är påtaglig när man stiger in i detta fina 50-tals kök. Runt bord eller fyrkantigt det väljer du. 4-6 personer sitter lätt här utan att trängas. Det stora föräldrasovrummet är inte bara ett sovrum, utan en sängkammare på riktigt. Med ett stort eller litet barn hemma så finns det såklart ett givet sovrum till. Badrummet har både dusch och tvättmöjligheter.

Treor i detta skick är näst intill unikt på marknaden. Här har du dessutom redan någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där vintage-känslan direkt från första sekund. Så förutom en lägenhet i gott skick, så har du här chansen att bli medlem i en stabil HSB-förening med med låg belåning på bara 2.621kr/kvm!

Varmt välkommen på visning!