BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 59

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.000.000 kr / Såld

Beskrivning

På mysiga Harpsundsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden har ostört gårdsläge och stora fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt över den lummiga gården.

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil och lågt belånad förening med dolt kapital i flertalet via flera hyresrätter. Här bor man tyst men på ett utmärkt läge med närhet till restauranger, all tänkbar service samt mycket goda kommunikationer precis runt husknuten.

Här flödar ljuset in från stora fönster och man har en trevlig utsikt över närområdet. Det är inte svårt att förstå varför området har blivit så omtyckt med sitt citynära läge, goda kommunikationer samt sitt stora utbud av restauranger, cafeér, butiker och övriga nöjen. Här hittar du bland annat ICA, MatDax, Coop, Lindex, Dressmann och Kicks. Dessutom finns bank, apotek och systembolag. På någon minuts promenad bort ligger tunnelbanans gröna linje (19) som tar dig till slussen på 16 minuter. Flertalet busslinjer till stora delar av söderort avgår även härifrån.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Bostaden disponeras enligt följande: 

Hall
Lägenheten är bekvämt placerad på entréplan och i hallen som är ljus och välkomnande finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder via en hatthylla in till höger.

Kök
Det funktionella köket har goda arbetsytor via en praktiskt rosfri diskbänk med vitt stilrent kakel ovanför. Bra med förvaringsytor bakom gråa köksluckor. Den maskinella utrustningen består av: gasspis samt kyl/frys. Det finns ett fönsterparti som släpper in fint ljus.

Vardagsrum
Innanför hallen öppnar allrummet upp sig och från stora fönsterpartier bjuds ljuset in vilket tillför en härlig känsla av rymd i rummet. Här finns plats för både soffgrupp och matbord med plats för det stora sällskapet.

Sovrum
Rofyll sovrum med ostört läge mot gård. Rummet har ett stort fönsterparti som medför rikligt ljusinsläpp och trevlig utsikt över gården. Här finns plats för dubbelsäng. Förvaringen är den bästa med flera rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt.  Badrumsutrustningen består av dusch, wc, handfat, spegelskåp och ett högskåp.

Källarförråd
Det som inte ryms i lägenheten kan förvaras i källarförrådet några meter bort.