BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Doktor Abelins gata 4, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 14677
  • 678
  • 4220
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Doktor Abelins gata 4!

Här finner ni en ljus och hemtrevlig 2:a med en underbar balkong mot en lummig innergård. Väldigt populär adress, med närhet till Mariatorget och Zinkensdamm samt grönskan och lugnet precis utanför fönstret. Lägenheten ligger i ett klassiskt 20-talshus och har bra ljusinsläpp med de stora balkongdörrarna och mycket charm tack vare de tidstypiska detaljerna som spröjsade fönster och spröjsad spegeldörr.

Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med avhägningsmöjligheter. Välplanerat kök utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Gott om fövaringsmöjligheter bakom ljusa köksluckor samt arbetsbänk i Carrara marmor. I köket finner ni plankgolv som idag är målat i rutigt. Luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen med plats för balkongmöbler samt odlingar. Stort sovrum med vackert plankgolv och plats för garderober. I anslutning till vardagsrummet finner ni en stor klädkammare. Helkaklat badrum med dusch, wc, toppmatad tvättmaskin, spegel samt handfat med kommod.

Här bor du på ett mycket lugnt men ändå centralt läge med Mariatorget och Zinkensdamms stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Nära till vackra parker såsom Tantolunden som bjuder på härliga promenad- och löpstråk längs vattnet samt Skinnarviksparken. Goda kommunikationer med både Zinkensdamms- och Mariatorgets tunnelbana samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig till Arlanda så ligger Södra Stations Pendeltåg i närheten. Runt knuten ligger bland annat populära caféet Fabrique om ni vill köpa hem färskt bröd, Paradiset, Ica, Willys, Mahalo, Systembolaget, Häktet och de populära kvarterskrogarna Bar Hommage och Pane Vino.

Giltig energideklaration saknas hos Boverket.

- Ljus och välplanerad 20-tals lägenhet
- Stora fönsterpartier med härlig utsikt mot gård
- Högt i tak och välbevarade dörrar
- Charmiga detaljer från byggnadsåret
- Stabil förening med god ekonomi
- Indraget fiber i lägenheten
- Beläget med närhet till både natur och nöjen direkt utanför porten
- Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer samt Mariatorgets t-bana nära!