BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Mäster Mikaels gata 1

  • 2.5 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 11729
  • 1672
  • 11106
Värdera din bostad

Beskrivning

 


Välkommen till Mäster Mikaels Gata 1 och denna balla bostadsrätt precis intill Katarina kyrka. Nu har du eller ditt företag ett unikt tillfälle att förvärva en bostad där juridisk person och privatperson godkänns som ägare. Bostaden kan användas som arbetsplats i kombination med bostad för ditt nya hem då den ska nyttjas som permanentbostad. Lägenheten är totalrenoverad under 2017 med mycket stilrent kök och renoverat, helkaklat badrum. Föreningen är helt skuldfri och har mycket låga avgifter.

Bostaden är bra planerad med en välkomnande hall som även leder ner dig till källaren i lokalen via en spiraltrappa. Fortsätter man genom hallen nås köket som har gott om utrymme för förvaring i under och överskåp samt all maskinell utrustning med integrerad ugn och diskmaskin. Utrymme finns för matgrupp och umgängesdel. Från köket nås gott om förvaring i inbyggda klädkammare. Badrummet är helkaklat med WC, dusch och handfat.

Ner för spiraltrappan nås undervåningen som erbjuder ett stort vardagsrum eller arbetsplats. Ett mindre rum som är ljudisolerat och passar därför utmärkt för att repa i alt att disponera som sovrum. Möjlighet finns även att sätta upp ytterligare en vägg och få till ett extra rum.

Här bor du i lugna och historiska kvarter med vackra byggnader och Katarina kyrka precis intill. I närheten finns det flertalet trevliga restauranger, tunnelbana Medborgarplatsen och Slussen ca 3 minuter bort och såklart omtalade Cornelis parken med dess otroliga vackra utsikt över Stockholm. Några minuters promenad bort nås Nytorgets utbud av cafeér, restauranger och butiker. Lika väl Sofia kyrka och Vitabergsparkens promenadstråk.

Det ingår ett larm till lägenheten som är kopplad till telefon. Detta ingår i överlåtelsen och den nya ägaren övertar månadskostanden för detta som ligger på ca 200 kr.

Bostadens yta är baserad på uppmätning som gjordes 2016-01-19. Uppmätingen visar på Biarea = 64 kvm. Bostaden är fördelad på entréplan 37,6 kvm och källarplan 26,7 kvm.

Möjlighet till ett snabbt tillträde finns.