BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Rådjursvägen 38

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4775
  • 407
  • 1993
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Marielundsvikens finaste lägenhet precis invid blomstrande äng och gröna skogar. Här bor du 5 minuter gångväg från Läggesta station som tar dig till Stockholm City på 40 minuter, och med cykelavstånd in till Mariefreds kärna. Hörnläge med solig och stor balkong (7 kvm), som rymmer både matbord och loungegrupp för den som önskar. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket gör bostaden ovanligt ljus. Tre sovrum och en social öppen yta för kök och vardagsrum finns utöver klädkammare, hall och stort badrum. En bostad som måste upplevas på plats!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaringsytor och avhängningsmöjligheter. Rakt fram når man lägenhetens vardagsrum och kök, till vänster når man ena sovrummet/arbetsrummet, och till höger finner man bostadens stora badrum samt stor klädkammare. Laminatgolv och vitmålade väggar. 

Badrum
Stort och väl tilltaget badrum med dusch, toalett, handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp. Vitkaklade väggar och grå plastmatta på golv. 

Sovrum 1
Mysigt rum som rymmer både säng, skrivbord eller annan typ av möblemang. Här finns en garderob. 

Kök/Vardagsrum
Härlig och social yta med dubbla fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här når man också utgången till balkongen som också den ger ett extra ljusinsläpp och blir som ett extra rum. Laminatgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp och större matplats om så önskas. Köket har goda förvaringsytor i vita över- och underskåp. Snyggt kakel i grå ton ovanför arbetsbänken. Diskmaskin, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Naturlig plats för matbord invid fönstret. 

Balkong
Stor och solig balkong om 7 kvm med en eldriven markis. 

Sovrum 2
Sovrum i gavelläge med två fönster i olika väderstreck. Här finns en rymlig platsbygd garderob. 

Sovrum 3
Härligt sovrum som även det ligger i gavelläge med två stora fönster. Laminatgolv och vitmålade väggar. Sovrummet går att möblera med både dubbelsäng, garderober och kontorsplats om så önskas. Två garderober finns i detta rum.