BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda varvsväg 10D

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 14901
  • 1315
  • 3997
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade 4:a om 84 kvm belägen på våning 5 med ett fantastiskt hörnläge helt utan insyn i Finnboda. Lägenheten erbjuder allt från ljusa och öppna rum, öppen planlösning, stor inglasad balkong och en magisk utsikt över vattnet. Är ni ute efter något lite extra är denna bostad perfekt för er.

Utöver den fantastiska utsikten så ligger bostaden även i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till city. I Finnboda finns även allt precis runt hörnet, matbutik, restauranger, gym, caféer samt pendelbåten till Nybrokajen.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som har goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden kommer man till det öppna och ljusa vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Utöver rymliga sällskapsytor så har man även en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp, området och Djurgården. Vardagsrummet rymmer allt från större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den härliga inglasade balkongen som har trätrall. På balkongen ryms både sittgrupp och gröna växter.

Köket är mycket smakfullt med vita skåpsluckor, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva laminat. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys i rostfritt, spishäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Köket har goda arbetsytor och mycket förvaring. Bostaden har tre rymliga sovrum varav ett master bedroom med magiskt utsikt över inloppet. Här finns även en inredd garderobsvägg med skjutdörrar. Även de andra sovrummen har fantastisk utsikt och plats för säng, skrivbord och förvaring. Stort fräscht badrum med klinker i grått och kakel i vitt. Här finns toalett, dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod i vitt, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt för ytterligare förvaring. 

 

- Lägenhet med magisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården.

- Stor inglasad balkong med trätrall och vattenutsikt.

- Generösa sällskapsutrymmen och öppen planlösning.

- Genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

- En bostad med stora fönster och helt utan insyn.

- Direkt närhet till matbutiker, caféer, restauranger och kommunikationer in till City. Pendelbåt in till Nybrokajen går i jämna mellanrum.