BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Brevvägen 2

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 12898
  • 528
  • 10785
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna kvadratsmarta hörnlägenhet om 39 kvm med fönster i två väderstreck. Här bor du högst upp i huset utan insyn. Charmiga originaldetaljer finns bevarande och boendet är optimalt för både en och två personer. Flexibelt tillträde!

Hallen är rymlig med bra förvaring i två platsbyggda garderober. Här finns även plats för avhängning. Köket ligger intill hallen och är charmigt med luckor i grönt, stänkskydd i vitt kakel och praktisk diskbänk. Här finns kyl/frys, fläkt i rostfritt och ugn i rostfritt. Trevligt fönster med lummig utsikt över området. Bra förvaring och arbetsyta. Sovrummet avskiljs med skjutdörr och rymmer dubbelsäng. Vardagsrummet är rymligt och ljust. Rummet är lättmöblerat och här ryms både soffa, tv-möbel och matplats för 4-6 personer. Här finns en stor garderob med skjutdörrar för ytterligare förvaring. Badrummet har klinkergolv i svart och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, dusch, handfat, överskåp med spegel och handdukstork samt tvättmaskin med överskåp. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Alla fönster har fina djupa fönsterbrädor i sten.

Bostaden är belägen i Svedmyra som är ett attraktivt bostadsområde intill gamla Enskede. Svedmyra är ett centralt placerat villaområde med goda kommunikationer i flera riktningar. Från Svedmyra t-banestation tar man sig till Gullmarsplan på 6 minuter och till T-centralen på 15 minuter. I närheten finns flera små mysiga butiker, caféer och restauranger.