BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 38, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 12548
  • 2816
  • 16366
Värdera din bostad

Beskrivning

Södermalms finaste 3:a!

Hjärtligt välkomna till Södermalms mest välplanerade 3:a med alla rätt! Lägenheten har ett hörnläge med stora vackra fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Förutom sjöutsikt, djup fönsternisch att kunna sitta, finns sociala ytor, stora sovrum och ett helkaklat badrum. På gröna och lummiga Tegelviksgatan ett stenkast mot vattnet, ligger välskötta Brf Barnängshusen. Förutom I avgiften ingår både kabel-tv och bredband på 100 Mbit/s. I föreningen finns en populär liten gästlägenhet, en föreningslokal för möten och fester, bastu och relaxutrymme, samt tre välutrustade tvättstugor.

Hall
Välkomnande hall med hel garderobsvägg. Redan i hallen möts man av ljusinsläppet från bostadens alla fönster från golv till tak.

Kök & Vardagsrum
Social och öppen yta som rymmer både soffhörna, matplats och kök. Stilrent kök som är renoverat 2015 med snygga detaljer. Gott om förvaring bakom vita, släta köksluckor som även döljer en integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ugn och micro är inbyggt i bekväm arbetshöjd. Svart stenskiva som arbetsbänk med infälld induktionshäll och diskho. Ovan köksbänken sitter ett svart kakel som stänkskydd. Vardagsrummet och matplatsen har stora öppna ytor och från matplatsen kan man se båtarna åka förbi i kanalen.

Sovrum 1
Används idag som barnrum och är perfekt planerat med plats för både säng och skrivbord.

Sovrum 2
Detta helt ljuvliga sovrum rymmer både större dubbelsäng samt arbetshörna. Rummet är tapetserad med en vacker tapet och här har man också en egen klädkammare. I den djupa fönsternischen kan man sitta och sola om man så önskar eller bara ha en dagbädd. Går att nyttja som en mindre balkong.

Badrum
Rymligt badrum med ingång från hallen med helkaklade väggar i vitt samt schackrutigt klinkergolv i svart och vitt. Utrustat med duschplats bakom fällbara glasdörrar, vägghängd wc, handfat, infälld spegel, handdukstork samt tvättpelare.