BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Pontonjärgatan 32, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 11994
  • 9574
  • 2186
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna 1920-talslägenhet på Pontonjärgatan 32. Runt hörnet från Norr Mälarstrand finner vi en smakfull tvåa om 64 kvm med flertalet välbevarade detaljer så som högt i tak, spröjsade fönster samt originalgolv i form av furuplank och fiskbensparkett.

Tilltalande planlösning med ett separat kök som inbjuder till matlagning. Här finns gott om förvaringsmöjligheter både i under- och överskåp samt i ett bevarat serveringsskåp i original. Köksbänken i Carraramarmor ger bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys med inbyggd ismaskin. Här finns även bra utrymme för matplats.

Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för soffa samt tillhörande möblemang, samt matplats med rum för flertalet middagsgäster. Ett vackert fönster med utsikt mot lugna Pontonjärgatan ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrummet är luftigt och inrymmer utan problem en dubbelsäng. En inbyggd garderob ger förvaringsutrymme och ytterligare förvaringsmöligeheter finns i en inbyggd garderob i passagen mot badrummet. Här finner vi även en generöds Walk in Closet.

Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet. Här inne återfinns wc, dusch med vikbara väggar, handfat, förvaring i ett ovanhängande spegelsåp samt bekvämligheten med tvättmaskin.