BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby slott - Liseberg

Annebodavägen 36

  • 5 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 5747
  • 475
  • 15826
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett väl insynsskyddat gavelradhus om 96 kvm boarea och 20 kvm biarea med fem rum och kök på Annebodavägen 36 i populära Liseberg!

När ni kliver in i husets entréplan möts ni först av en ljus rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor. Strax innanför hallen finner ni ett stort vardagsrum med utgång till en liten balkong. Härifrån har ni bra utsikt över den bakre plana och lekvänliga tomten samt även över den närliggande lekplatsen. På entréplan har ni också ett rymligt kök med matplats stor nog för 6 – 7 personer. Utrustningen består av separat kyl och frys samt induktionshäll, varmluftsugn mikrovågsugn och diskmaskin. På samma plan finner ni också en helkaklad toalett med klinker och golvvärme med wc, handfat och dusch samt ett praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring. Här finns också sovrum 1 mot den lugna bakre delen av tomten.

Går ni ner en trappa kommer ni till souterrängplanet med ytterligare två bra sovrum varav det ena med en mysig öppen spis. Här finns också ett genomgångsrum varifrån man når en stor trädäckad uteplats i syd-öst-läge med härlig morgonsol samt den plana och lekvänliga gräsmattan. Här finns också husets helkaklade badrum med klinkergolv och rymlig dusch, wc, handfat med kommod samt praktiskt fönster för ljusinsläpp och vädring. På souterrängplanet finns också ett trappförråd och tvättstuga/pannrum som också lämpar sig för förvaring.
Bägge sovrummen, genomgångsrummet och badrummet har vattenburen golvvärme.

På tomtens framsida finns ett garage för en bil i den främre delen och förråd i den bakre delen. Bredvid husets entré ligger en stor trädäckad uteplats i insynsskyddat läge med härlig eftermiddagssol. Gräsmattan på tomtens framsida är plan och lekvänlig. Tomten på husets gavel sluttar mot tomtens baksida och ligger i bra syd-läge. Den delen lämpar sig utmärkt för t.ex. odlingar. Går man vidare runt huset så kommer man till den plana och lekvänlig gräsmattan på tomtens baksida. Härifrån är det knappt ett stenkast till områdets fina lekplats.

Detta hus måste vara barnfamiljens dröm.

Varmt välkomna på visning!