BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 31

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 7772
  • 1267
  • 4041
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris 3 350 000 kr

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a med stor uteplats om 20 kvm i Oscar Properties historiska projekt Bageriet.

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med högt i tak och lyxiga materialval!

Unik 2.a med optimal planlösning och högt i tak i historiska Bageriet med en stor insynsskyddad uteplats. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, arbetshörna, matsalsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens stora uteplats som ligger i härligt söderläge där man njuter av solen hela dagen ostört. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matplats och odlingsmöjligheter.

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens sovrum är rymligt med högt i tak och här får man enkelt plats med dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober i samma stil och färg som köket. Stort härligt fönster med bra ljusinsläpp utan insyn. 

Från hallen når man bostadens badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättpelare samt dusch med duschvägg i glas och takdusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

- Stor uteplats om 20 kvm

- Härlig takhöjd

- Exklusiv och toppmodern bostad

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet