BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 92A, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 10520
  • 5030
  • 5039
Värdera din bostad

Beskrivning

I gårdshuset på en lugn återvändsgata, precis intill Zinkensdamms tunnelbana finner ni denna välplanerade 1,5:a med sovalkov. Lägenheten är genomgående i fint skick och möjlighet finns även att göra om bostaden till en 2:a för att få till ett stort sovrum. Då lägenheten har en avskild sovalkov passar lägenheten bra för såväl en som två personer. Alla fönster vetter mot föreningens innergård vilket gör att lägenheten är väldigt tyst och fri från trafikstörningar. 

Lägenheten disponeras med ett stort kök utrustat med spis, ugn samt kombinerad kyl och frys. Goda ytor i under och överskåp bakom vita luckor. Här finns möjlighet att installera diskmaskin utan att behöva kompromissa med förvaringen. Det finns även gott om utrymme för mindre matgrupp för 2 personer.  Yta för annat möblemang finns för att rymma extra förvaring.

I vardagsrummet finns plats för stor soffgrupp med tillhörande TV-bänk och annan önskad inredning. Invid vardagsrummet finns en smart planerad sovalkov med plats för dubbelsäng samt garderob för förvaring, möjlighet finns även att utnyttja takhöjden för extra förvaring eller ett sängloft. I vardagsrummet finns ett stort fönster som släpper in riktigt med ljus.

Lägenheten har ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, handdukstork och WC. I hallen erbjuds avhängning och skoförvaring. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Brf Brännis 92 är en välskött förening som äger marken, samt har många renoveringar bakom sig. Föreningen har många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter samt två lokaler. Med två nyligen genomförda försäljningar av hyresrätter har föreningen redan fått stora kapitaltillskott. Två trevliga innergårdar som på sommaren blomstrar ut och möbleras med utemöbler samt grillplats för medlemmar.

Här bor ni lugnt och avskilt men samtidigt centralt med Zinkensdamms, Mariatorget och Hornstulls stora utbud av restauranger, barer och butiker alldeles runt knuten. Ett stenkast bort finner ni bland annat den populära kvarterskrogen Pane Vino, café Mahalo och restaurang Häktet. Runt hörnet ligger även vackra Skinnarviksparken med svårslagen utsikt över Stockholm. Goda kommunikationer med Zinkensdamms tunnelbanestation blott några steg från porten samt flertalet busslinjer väldigt nära. För dig som enkelt vill ta dig både söder och norr om stan samt till Arlanda ligger även Södra Stations Pendeltågsstation inom gångavstånd. 

- Fina 30-tals detaljer bevarade
- Möjlig 2:a!
- Stort arbetskök med plats för matplats
- Förening som äger marken, samt många dolda tillgångar i form av tre hyresrätter och två lokaler
- Mot lugn innergård
- Mariatorget, Hornstull och Zinkensdamm runt knuten

Varmt välkomna på visning!