BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre Kronors Väg 14A

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 12657
  • 614
  • 4071
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika funkis etta om 26 kvm med radhuskänsla och egen ingång. Låg avgift, ingen insyn, ljust söderläge och utsikt över Svindersviken och inloppet. Här bor du trivsamt på Kvarnholmen med sjöglimt. Stabil förening med närhet till både natur och stadspuls. Bra kommunikationer med buss & båt in till city. Flexibelt tillträde!

När man kommer in till bostaden välkomnas man in i en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden nås det moderna köket med vita köksluckor, grå bänkskiva i laminat, stänkskydd i svart och bra förvaring. Vitvaror som varmluftsugn med mikro, induktionshäll, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Hall och kök renoverades under 2019. Från köket njuter du av utsikt över inloppet och de båtar som passerar. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, tv-möbler och säng. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån njuter du av sjöglimten över Svindersviken. Badrummet är kaklat i vitt med våtrumsmatta i svag ljusgrön färg. Här finns duschkabin, kombinerad tvätt och tork, handdukstork och handfat med kommod. Trevligt fönster som ger härligt ljusinsläpp. Genomgående enhetligt parkettgolv från 2019 i hela bostaden.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.