BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Lugnets Allé 36, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett perfekt läge i Hammarby Sjöstad, ligger denna fullkomligt underbara lägenhet med allt det där som du letar efter: låg avgift, solid brf, välplanerad, platsbyggda garderober, walk-in-closet och påkostat kök och badrum.

Välkomna till denna charmiga lägenhet med ett högt läge i huset och med balkong belägen i lugnt läge mot föreningens innergård.

Generellt om lägenheten: Slipade och vitvaxade ekparkett i hela lägenheten. Elkontakter, datauttag, kabel-tv och strömbrytare är utbytta till designkontakter i antacrit. Spotlightsskenor i hela lägenheten med dimbara ledspotlights som medföljer.

Lägenheten disponeras enligt följande:

KÖK Vita snickerier med högblank arbetsbänk i vitt och luckor med infällda handtag. Infrästa dimrar som arbetsbelysning. Dimbara spotlights infällda i taket. Diskho med praktisk och snygg design på köksblandaren. Fläkt i rostfritt och vitt glas. Side-by-side kyl och frys med ismaskin och vatten. Integrerad diskmaskin. Mikro, vinkyl och ugn i rostfritt. 

VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats. Hjärtat i lägenheten med utgång till balkongen. Ingång till köket, badrum, arbetsrum och sovrum. Plats för soffa och matplats samt övrig möblemang som önskas. Fin inbyggd bokhylla längs ena väggen.

BALKONG Rymlig balkong med plats för grill, matgrupp och odling.

MASTER BEDROOM stort rum med plats för dubbelsäng, arbetshörna och annat möblemang som önskas. Här ifrån når ni walk-in-closet med plats för de mesta. Elfa inredning och frostade skjutdörrar i glas.

SOVRUM plats för säng och arbetsrum. Perfekt som barnrum eller gästrum. Måtten i den breda delen är 1,60*2,20 m. Går att få in en 120 cm säng.

BADRUM dubbla tak-handduschar. Hel glasvägg med svängdörr i glas. Pärlemo mosaik med släpljus och rundat avslut mot golvet. Dubbla handfat i natursten. Tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme.

HALL välkomnande hall med vy ut mot balkongen. Bra förvaring via garderobsvägg med skjutdörrar och integrerad belysning. Platsbyggda skohyllor och förvaringssytem samt klädhängare.