BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen - Enskede

Häringevägen 4

  • 6 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Detta är huset många pekar på, talar om och kanske drömmer om. Huset utmärker sig tydligt när det gäller social kompetens med en total yta på 173 kvm. Inte överdådigt, inte ängsligt överdrivet. Bara raffinerat enkelt, benådat och bedårande. Några små pricksäkra detaljer gör hela upplevelsen särklassig och tack vare en omfattande renovering av källaren blev volymerna plötsligt dubblerade. Planlösningen passar perfekt när man är flera som ska bo. Alla rum är i bra storlek och det finns flera skilda sociala ytor vilket är bra till exempel när kompisar följer med hem. Nu kan du unna dig en walk-in-closet om du vill, 4 sovrum och ändå ha plats över för en separat stor matsal och ett vardagsrum som bjussar på öppen spis. Lyxkök från KVIK där arbetsytorna imponerar, både på stora ön med induktionshällen och utmed bänken. Känns väl naturligt att ställa matbordet närmast köksön, men det finns många bra lösningar. Detaljer som kaffe, is- och vattenmaskin i kyl- och frysskåp, samt ett värmeskåp som ger köket det lilla extra som man aldrig mer vill vara utan. Check på allt!

Härifrån kan man också kliva direkt ut på altanen och trädgården på husets baksida. Den friköpta tomten på 485 kvm öppnar sig fint med plats för både växthus och studsmatta om du skulle ha svårt att bestämma dig. Kaffet färdigt, mackan bredd och juicen söt, bara att släntra ut altanen direkt från köket. Mot den skyddade baksidan finns en stor altan som gör att sommarsäsongen kan utnyttjas till max. Taket sträcker sig ut över altanen här och du sitter som i en loggia med högt i tak. Och du sitter i skugga om du vill, i lä om du har tur men absolut i skydd från regnet om den svenska sommaren är alldeles som vanligt.


Lugnare gata får man leta efter, och ändå är det inte alls långt från stan. Huset ligger på 4 minuters promenad från Tallkrogens tunnelbana och bara 160 meter från Tallkrogens skola! Jag vet att det kanske känns lite för bra för att vara sant, men kom på visning och se själv!