BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nedre Gärdet / Östermalm

Starrängsringen 12

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 15940
  • 1142
  • 13599
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade trea i toppskick ! Lägenheten är mycket ljus och har en lyxig känsla med nyligen renoverade ytskikt och fina materialval. Planlösningen disponeras genom en ljus och välkomnande hall som leder in till det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och utgång till den mysiga balkongen mot innergård.
I det stora rymliga sovrummet finns en anslutande walk in closet. I det mindre, som även kan disponeras som arbetsrum, finns en garderobsvägg med skjutdörrar.
Vidare ett stort och modernt arbetskök med fina materialval och hög maskinell standard. Till sist ett toppfräscht och stilrent helkaklat badrum. Bostaden ligger på populära Starrängsringen på Östermalm. Här bor du med närhet till allt. Kommunikationerna är goda med både tunnelbana och buss runt hörnet och grönskande strövområden finns på både Norra Djurgården och Gärdet.

- Balkong
- Välplanerad trea i toppskick
- Lågt belånad förening
- Lugnt och barnvänligt område
- Hiss

Hall
Välkomnande hall med säkerhetsdörr. Gott om plats för förvaring och avhängning för ytterkläder. Väggarna är ljust färgsatta och på golvet ligger ett ljust parkettgolv i vit- oljad ask som är genomgående i bostaden.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med ett stort fönsterparti med generöst ljusinsläpp. Utgång till den mysiga balkongen mot innergård. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och mediamöbel.

Kök
Modernt arbetskök med goda arbetsytor på bänkskiva i svart ek. Här finns gott om förvaring i över och underskåp med vita  luckor. Hög maskinell standard med integrerade vitvaror. Kyl, frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll, diskmaskin och vinkyl. Utrymme för stor matplats finns intill fönster.

Sovrum 1
Rogivande och charmigt sovrum i ljusa färger och med ett stort fönster. Gott om plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet ligger en rymlig walk-in-closet.

Sovrum 2
Intill hallen ligger ett sovrum som med fördel också kan nyttjas som arbetsrum eller walk-in-closet. En garderobsvägg med skjutdörrar ger gott om förvaring.