BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hjorthagen

Artemisgatan 15, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 10339
  • 674
  • 2246
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en mysig vindslägenhet högst upp i huset på populär adress i Hjorthagen, med tunnelbanan någon minut bort. Med smarta ytor och svårslagen planering passar lägenheten perfekt till såväl singeln som paret.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Lägenhetens höga läge bidrar med ett fint och naturligt ljusinsläpp och skänker ett lugn tack vare att det lugna läget mot föreningens innergård och sekelskifteshus över gården.

Det luftigt allrummet har  goda sällskapsytor och plats för en separat sängdel i sovalkov. Här finns gott om plats för dubbelsäng. En naturlig soffhörna med yta för att möblera med tillhörande möblemang samt plats för skrivbord eller läshörna mot det charmiga fönstret utan insyn.

En bardisk öppnar upp och skapar en social yta mellan kök och vardagsrum.  Köket är i fint skick och renoverat 2013 med komplett utrustning så som induktionshäll, kombinerad micro och ugn, kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Mycket bra kök med gott om förvaring i under och överskåp bakom vita, släta luckor.  Bänkskiva i trä och ovan vitt kakel. Köket har även ett takfönster i vinkel som ger ett fint ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv som är genomgående mot hallen.  

Badrummet renoverades 2014 och nås från hallen. Det är helkaklat med dusch och WC. I allrummet finns platsbyggda garderober för maximalt med förvaring och i hallen en väggfast hatthylla. Lägenheten har även säkerhetsdörr.

Här bor du även ostört då våningen endast har två lägenheter med tillhörande vindsförråd om ca 6 kvm direkt utanför. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåning.

Hjorthagen är charmigt belägen i en grön oas med 7 minuter från city och Stureplan. Här erbjuds inte bara naturens lugn då nybyggnationen av Norra Djurgårdsstaden tillsammans med de befintliga butikerna i Hjorthagen, skapar ett brett utbud av caféer, restauranger och matvarubutiker. Till centrala stan tar man sig enklast antingen med buss 55 som går några minuter från huset, eller tunnelbana från hållplats Ropsten som tar er in till T-centralen på ca. 8 minuter. Matbutik Tempo finns i huset och postombud, pizza och sushi utanför porten.

Varmt välkommen!

- Unik vindslägenhet i hjärtat av Hjorthagen!
- Välplanerat kök med all tänkbar utrustning inkl. diskmaskin
- Nyrenoverat badrum som är helkaklat
- Två fönster som ger fint ljusinsläpp
- Vindsförråd i direkt anslutning till lägenheten
- T-bana Ropsten någon minuts promenad bort
- Matbutik Tempo i samma hus samt postombud och flertalet restauranger längst gatan