BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Krokhöjden - Saltsjö-Boo

Kalvövägen 22

  • 6
  • 134 kvm
  • Såld
  • 10707
  • 784
  • 31217
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppskick i populära Krokhöjden

Välkommen till en totalrenoverade enplansvilla, sist på en återvändsgata  i populära Krokhöjden. Detta hem är av den största modellen i området på hela 134 kvm och har fem bra sovrum och två smakfulla badrum. Alla rum är väl tilltagna och ljusinsläppet är genomgående mycket mycket fint. Huset totalrenoverades 2009-2010 och känns som ett nytt hus invändigt.

Intrycket är inbjudande. Ett stort tak över en dubbel carport och entrén välkomnar besökaren. Villan har även ett isolerat garage med automatisk port. Röda markiser är installerade ovan alla fönster. 

På framsidan finns en altan med kvällssol och en mindre gräsmatta med syrénbuske och rhododendron. På baksidan är en insynsskyddad trädgård belägen. Här finns även en stor altan med sol större delen av dagen. Husets vinkel gör att altanen blir fint vindskyddad. Liten gräsmatta, upphöjda rabatter och en oisolerad förvaringsbod finns också här.

Detta är ett perfekt hem för familjen som söker en villa i ett lugnt och barnvänligt område men nära till allt. Villan passar även den äldre generationen som vill bo i ett plan, lättskött och med en fin och skyddad trädgård.

Krokhöjden är tryggt, tyst och lugnt. Man har nära till Orminge centrum där alla vardagsbestyr kan uträttas. Området ligger även granne med ett stort naturområde med fantastiska promenadvägar och badvänliga Glasbrukssjön. Motorvägsbussar tar dig direkt till Slussen då drygt 20 min.