BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Norrmalm

Västmannagatan 24, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 18108
  • 5708
  • 7240
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en spektakulär vindsvåning med 89 kvm total golvyta i välskött sekelskiftesfastighet anno 1898 i mycket fint skick med imponerande takhöjd, synliga takbjälkar, eldstad och terrass i lugna kvarter på en av Vasastans bästa adresser!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Genomgående golvvärme.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i fint skick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Här ansluter man även till terrassen som ligger i öster med sol från tidig morgon fram till lunchtid och har både markiser samt infravärme installerat. Badrummet är helkaklat och fräscht med golvvärme, dusch, jacuzzi, tvättmaskin och torktumlare. Rogivande Master Bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Intill finns ett mindre rum som passar perfekt som barnrum eller gästrum med möjlighet att sätta in en vanlig vägg med anpassad vinkel eller t.ex. en glasvägg med industriell känsla och svarta nischer. I hallen finns fem garderober samt väggfast skänk med gott om förvaring.

Här bor du även ostört då våningen är den enda lägenheten som finns på det högsta våningsplanet.

Stabil och mycket välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Den här drömvåningen måste upplevas på plats, välkommen!

- Total Golvyta 89 kvm (75 boarea + 14kvm extra utrymme)

- Underbar vindsvåning

- Solig terrass med markiser och infravärme

- Eldstad

- Synliga takbjälkar

- Imponerande takhöjd

- Bästa adress i lugna kvarter Vasastan

- Stabil Brf med låg belåning

- Välskött sekelskiftesfastighet anno 1898

- Bra förvaringsmöjligheter