BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgränd 6, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 11156
  • 1136
  • 7492
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett kort promenad  från Vasaparken och Norra Bantorget finner ni denna ljusa och välplanerade 2:an med härlig balkong! Läget högt upp i huset och fönster i tre väderstreck gör lägenheten mycket ljus. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum passar perfekt för middagsbjudningar.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt övrig förvaring. Rakt in från hallen ligger det smakfulla köket med vita luckor och utrustat med häll, ugn, micro, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. I anslutning till köket finner ni vardagsrummet med plats för både soffa och matplats. Mysigt ombonat sovrum med tillbyggt barnrum som går att nyttja som walk-in-closet alternativt ta bort och öppna upp sovrummet för den som önskar. Här finns platsbyggda garderober samt tillgång till en fransk balkong. Helkaklat badrum med tvättmaskin, dusch, wc, handfat samt förvaring. Här finns även ett fönster.

Trevlig förening med mysig innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. Till lägenheten hör ett förråd. Här bor ni med ett toppenläge avskilt och lugnt med närhet av det bästa av Vasastan kan erbjuda såsom Vasaparken, Norra Bantorget, omtyckta promenad- och joggingstråk finner du längs Karlbergskanal och Karlbergsslott. Service och shopping erbjuds vid Odenplan, Kungsgatan och Drottninggatan. Här bor du centralt med närhet till T-bana, bussar samt Centralstationens tågstation och direkttåg till Arlanda.

 

- Inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln.
- Otroligt välplanerad och genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck.
- Social och öppen planlösning.
- Trevlig förening med de största renoveringarna gjorda samt en mysig innergård.

- Goda kommunikationer med t-bana och pendeltåg.
- Närhet till det bästa Vasastan kan erbjuda.

 

Varmt välkommen på visning!