BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 86, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 10416
  • 266
  • 4092
Värdera din bostad

Beskrivning

Chans att sätta din egen prägel på ditt nya boende - möjlig tvåa med balkong!

Välkommen till en trivsam lägenhet, högt upp i huset med balkong i söderläge! Lägenhetens fönster vetter mot föreningens gård och är helt utan insyn med naturnära läge. Disponeringen av lägenheten är god med väl tilltagna förvaringsmöjligheter i inbyggd förvaring. Idag nyttjas lägenheten med sovalkov men kan enkelt omdisponeras till två rum och kök.

Hallen är yteffektiv med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av tre garderober samt hatthylla. Access till det helkaklade badrummet som är renoverat 2007 med dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork och wc. Till vänster om hallen ligger köket med effektiv skåpsinredning som slukar mycket och gott om arbetsyta. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, diskmaskin och kyl/frys. Matplats för mysiga middagar med plats för minst 4 personer.

I det rymliga vardagsrummet finns det plats för soffa och övrigt möblemang efter tycke och smak. Lite avskilt ligger en sovalkov där en större säng utan problem ryms. Balkong byggdes under 2019 med utgång från vardagsrummet genom dubbeldörrar.  Balkongen är mycket rymligt och ligger i rakt söderläge med sol hela dagen!

Den alternativa plankissen är ett förslag på hur man kan göra om lägenheten och få ett sovrum. Ombyggnationen kräver tillstånd från föreningen.

På denna adress har ni direkt närhet till såväl Skanstull med Ringens shoppingcenter och populära restauranger som till Årstavikens promenadstråk, utegym, fik och badbryggor. Några få minuters promenad till Skanstulls tunnelbanestation samt flertalet bussar utanför dörren. Här erbjuds dessutom ett mervärde i form av föreningens soliga takterrass med utemöbler där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Globen, Hammarbybacken och Årsta - en vy svår att se sig mätt på.

- Möjlig tvåa
- Högt läge med balkong i söderläge
- Gott ljusinsläpp
- Panorama utsikt från föreningens gemensamma takterass
- Sovalkov alternativt sovrum med naturlig del för matplats
- Genomgående goda förvaringsmöjligheter
- Badrum i ljusa nyanser
- Nära till såväl cityliv som natur
- Upcoming område men många nyetableringar av restauranger och shoppingmöjligheter

Välkommen!