BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge-Kvarnbergsplan

Kvarnbergsvägen 31

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 15656
  • 186
  • 6160
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt
Välkommen till en optimalt planerad mini-tvåa i ett unik arkitektritat hus byggt 2016 mitt inne i ett av Huddinges lugna villaområden nära Kvarnbergsplan. Huset innehåller 20 st lägenheter om 38 kvm eller 32 kvm. Lägenheterna håller genomgående hög standard med bl.a. ekparkettgolv, välutrustat kök, badrum med kakel, klinker och golvvärme samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.
Denna lägenhet måste ses och upplevas på plats.

Vardagsrum, kök och hall
Direkt när ni kliver in i lägenheten möts ni av en ljus och välkomnande öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och hall. Det är bra förvaringsmöjlighet för ytterkläder och skor halldelen. Vidare är det bra plats för både en liten soffgrupp med TV och matplats för 4 – 5 personer. Köket är välutrustat med kyl/frys i rostfri design, glaskeramikhäll, ugn och integrerad diskmaskin.

Sovrum
I sovrummet är det gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Det är bra förvaring i fyra fullstora garderober.

Badrum
I det rymliga helkaklade badrummet finner ni duschhörna, wc handfat med kommod och badrumsskåp med spegeldörrar samt eluppvärmd handdukstork. På golvet är det klinker med golvvärme.

Övrigt
- Öppen fiber indragen.
- I föreningen finns tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp.
- Det finns ett gemensamt förrådsutrymme.
- Stor trädäckad uteplats för föreningens medlemmer där man bl.a. kan grilla.
- Nio parkeringsplatser varav åtta med motorvärmaruttag med timer som kostar 500 kr per månad samt en handikapplats. Lediga platser finns.