BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Skarpövägen 3

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 15754
  • 408
  • 9756
Värdera din bostad

Beskrivning

Bostad för den kräsna som vill ha allt! Topprenoverad 61 kvm om 3 rok i ett skick som sticker ut. Allt är omgjort från grunden med ett väldigt vackert renoverat badrum, ett välplanerat och påkostat kök där du har goda arbetsytor som dessutom är fullt utrustat maskinellt med vitvaror av hög kvalitet. All el är nydragen, golven är vackra samt hållbara med praktisk klinker i hallen och läget är fantastiskt utan insyn med gräs utanför samtliga fönster. Måste upplevas på plats, du kommer ej att bli besviken. Låg avgift!

Bostaden är vackert renoverad med en optimal planlösning med två välplanerade sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng och klädförvaring. Stilrent kök i vitt som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys, micro och varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong med gräsytor framför. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett behagligt österläge där du inte har någon insyn. Här kan du äta frukost i morgonsolen och ta en avkopplande eftermiddagsfika ifred. Detta är ett toppen läge.

Nyrenoverat och påkostat badrum med är helkaklade väggar och vacker klinker på golvet. Perfekt planerat med plats för tvättmaskin och yta för förvaring. Vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar och wc. 

I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor. 

Stabil förening med låga avgifter med välskött ekonomi där ett stort bundet kapital ligger i 60-70 hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Låg avgift, lägst i området
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Stenkast till bussar dygnet runt vid Korset
- Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna nu senast bergvärme
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening med fint bundet kapital i 60 tal hyresrätter som ännu inte sålts
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer