BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Valhallavägen 67

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.795.000 kr /Accepterat pris
  • 10615
  • 1182
  • 4936
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna attraktiva etta om 28 väldisponerade kvadratmetrar belägen i välsköttförening med väldigt god ekonomi. Lägenheten är i gott skick med genomgående fina golv och ljusa väggar samt med ett suveränt läge på gränsen mellan Östermalm och Vasastan med närhet till shopping, nöjesliv och härliga rekreationsområden. 2 minuters promenad till Kungliga Tekniska Högskolan, tunnelbana, Roslagsbana och bussförbindelser.

Vardagsrummet med dess stora fönsterpartier med utsikten över närområdet är i det naturliga blickfånget. Här inryms förutom säng, matplats även mediamöbel samt plats förförvaring. Alla ytor förmedlar rymd och ljus. Väggarna är sobert ljusmålade och går väl ihop med trägolvet. I anslutning till vardagsrummet ligger det nyrenoverade köket med ljusa köksluckor och nya vitvaror. Lägenheten har dessutom en välkomnande hall med infällda spottar och ett modernt och välplanerat badrum.

Det här är den perfekta lägenheten för dig som önskar bo centralt i ett av Stockholms mest populära områden med allt vad storstadslivet kan erbjuda i form av trevliga uteserveringar, mysiga caféer och pubar. Dessutom har du nära till både bussar och T-bana samt Östermalm/Vasastans alla härliga grönområden.

Högt i tak
Stora ljusinsläpp
Nyrenoverade ytskick
Nyrenoverat kök
Låg avgift
Insynskyddat läge
Fiskbensparkett
Välplanerad planlösning
Bra förvaringsmöjligheter
Ny inredning i badrum
God ekonomi i föreningen
Resturanger utanför dörren
Stenkast till kommunikationer
Nära till grönområden
Gångavstånd till Stureplan
KTH

 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 1 rum och kök . Våningsplan 1, hiss finns. Föreningen Brf Roslagsbanan 11.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Comhem Kabel-TV och Bredband via IP-Only.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.795.000 kr /Accepterat pris. Månadsavgift 1 354 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV ingår). Andel i föreningen är 1.8065 %.

Driftskostnad

Totalt 310 kr/mån (3 720 kr/år) varav el 150 kr/mån, försäkring 160 kr/mån. Antal personer: 1.

Föreningen och fastighet
Brf Roslagsbanan 11 är en äkta bostadsrättsförening som består av 30 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 4 lokaler vilka upplåts med hyresrätt. Föreningen köpte fastigheten Roslagsbanan 11 år 1999 och äger marken. Ekonomin är god och inga planerade avgiftsändringar finns.

Byggnadsår
1934

Uppvärmning
Fjärrvärme

Utförda renoveringar
2020 - Renovering av alla fönster
2020 - Nya tvättmaskiner
2018 - Renovering av samlingsledarna
2017 - Installation av fiber i fastigheten gjordes i februari
2016 - OVK-besiktning
2015 - Sotning av öppna spisar.
2014 - Besiktning av öppna spisar.
2013 - Underhållsspolning av stammar, montering av bullerskydd mot Roslagsbanan, nya tätlister, ventilpaket, tillsatsruta samt reparation av tvättmaskiner och tumlare.
2011 - Renovering av golv i tvättstuga.
2010/11 - Reparation av tak till cykelförråd.
2010 - Byte av markiser.
2009 - Renovering av balkonger samt fasadrenovering (fasad mot Valhallavägen).
2008 - Byte av värmecentral, omläggning av tak och byte av ytterport.
2007 - OVK-besiktning.
2006 - Ommålning av trapphus och entré.
2004 - Rörstambyte, elstambyte och installation av torkskåp.
2001 - Målning i tvättstuga och torkrum, n
ya golv i tvättstuga och torkrum, installation av 2 nya tvättmaskiner och tumlare samt nytt väggskikt och golv i hissen.

Kommande renoveringar
Inget planerat i dagsläget

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har en innergård med utemöbler och grill samt cykelställ under tak. Gemensam tvättstuga belägen på vinden med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, två torkrum samt en mangel.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

TV- och internetanslutning
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Fiber finns indraget och bredband tecknas enskilt av varje medlem via IP Only där leverantör kan väljas.

Parkering
I området råder boendeparkering, vänligen besök www.stockholm.se för mer information.

Övrigt
Föreningen godkänner delat ägande (sambo eller föräldrar kan godkännas som delägare), lägsta andel är 10 %. En av ägarna måste vara skriven i lägenheten. Juridisk person godkänns ej. En överlåtelseavgift om 1 120 kr debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 448 kr per pant. Under 2018 ska stadgarna, som är från 1999, uppdateras för att följa gällande lag.

Områdesbeskrivning

Här bor du i ett av Stockholms mest eftertraktade områden vid gränsen till Vasastan. Inom bekvämt avstånd finns allt som behövs för att tilltala en storstadsbo med krav på läge och omgivning: pulsen vid Stureplan, Biblioteksgatan, Östermalms Saluhall, Humlegården, Strandvägen och Djurgården. Ett stort shoppingutbud erbjuds bland annat på Östermalms torg, i Sturegallerian, på Birger Jarlsgatan och i Fältöverstens köpcentrum. Vidare erbjuds förstklassiga restauranger och caféer i området.
Utmärkta kommunikationer med tunnelbanestationer och flertalet busslinjer i området.