BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Fredriksdalsgatan 20, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
  • 17041
  • 3757
  • 6428
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk ljus och modern trea högt upp i huset på våning fem med rymlig balkong med delvis utsikt mot vatten och Södermalm, dessutom i soligt sydvästläge. Genomgående planlösning med fina parkettgolv och släta vita väggar och med stora fönsterpartier i två väderstreck vilket medför ett otroligt ljus och rymd i hela lägenheten.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderob. Plats för mindre hallmöbel finns. Här har man tänkt till och placerat sovrumsdelen mot innergård med fönster i öst. Det stora rummet rymmer lätt en dubbelsäng och skrivbord eller byrå vad man än önskar och det lite mindre sovrum blir perfekt som ett barnrum eller gästrum. Förvaringsmöjligheterna är välplanerade med skjutdörrsgarderob i det stora rummet och i barnrummet finns en rymlig klädkammare. Dessutom utöver detta finns ytterligare en stor klädkammare i anslutning till hall.

Härlig och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir en naturlig plats för familjen att umgås i. Köket är fullutrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens som induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, hel kyl och frys samt inbyggd diskmaskin. Naturlig och stor matplats invid härligt stort fönsterparti i sydväst. Vardagsrummet rymmer lätt både stor soffgrupp, skänk eller byrå samt mindre sittgrupp och dessutom tv-vägg.

Perfekt planerad trerummare med stilrena och tidlösa materialval. Badrummet är helkaklat med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp, finns plats för badkar om man så önskar.

Denna lägenhet har verkligen allt och ligger dessutom på ett mycket attraktivt läge i Hammarby Sjöstad med närhet till både natur, båtliv och citypulsen. Kommunikationerna finns i form av både buss, tvärbana och båt. 

Välkomna hem!