BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkersberga

Skolvägen 7B

  • 3 rum och kök
  • 96.5 kvm
  • Såld
  • 10695
  • 183
  • 1367
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet i trivsamma Åkersberga, seniorboende nära skärgården och med närhet till matbutik, kollektivtrafiken samt Åkersberga Centrums breda utbud av butiker och restauranger. Otroligt stor inglasad balkong med sol hela dagen.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och kontorsplats alternativt större matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens insynsskyddade och inglasade balkong med sol i princip hela dagen. Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt och dessutom diskmaskin. K
aklat badrum med dusch och badkar, toalett samt möjlighet till tvättmaskin.
Lägenheten disponerar även över generöst med förvaring i form av ett stort förråd.

Brf Vikingagården är en mycket trevlig seniorförening med 37 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga med 2 maskiner, tumlare, torkskåp samt torkrum, gemensamhetslokal, samt gott om parkeringsmöjligheter.

- Inglasad stor balkong med underbart solläge hela dagen!
- Bredband och Kabel-TV ingår i avgiften
- Mycket välskött förening med god ekonomi
- Nära till kommunikationer
- Seniorboende för över 50 år
- Rymligt förråd


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med skärgården som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med pendlingsavstånd till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.