BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enkärret, Ingarö

Abborrvägen 14

  • 5 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 3957
  • 450
  • 5328
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna soldränkta fastighet med grönska och badsjöar som närmsta grannar. Här bor du i en idyllisk villa som används som parmanentboende men kan enkelt användas som fritidsboende. Fastigheten tillhör en del av området som ej är detaljplanerat och därför har mycket generösa byggrätter. Detta är en fastighet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot resterande rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom rymlig och praktisk klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Huset har en rymlig och inglasad tillbyggnad i anslutning till entrén. På entréplanet finns tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i samtliga. Utöver detta finns praktisk tvättstuga och wc. Invid tvättstugan finns dessutom rymligt badrum utrustat med wc, dusch, handfat och kommod. Husets hjärta är köket med känsla av rymd och generös takhöjd upp nock. Extremt påkostad maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. I köket finns dessutom braskamin. Här erbjuds fönsterpartier i tre olika väderstreck och utgång till husets ena altan. På övre plan finns ytterligare ett sovrum och allrum.

På fastigheten finns dessutom vedeldad bastu, dubbelgarage om ca 33 kvm med inredd och isolerad vind som idag disponeras som kontor. Utöver detta finns dessutom en isolerad bod som erbjuder gästerna eller tonåringen ett eget boende med sovrum, plats för soffgrupp och matplats.

Husen ramar in den fina trädgården som är inbäddad i grönskan. Gott om parkeringsplatser. Närhet till Brunn där skola, livsmedel, idrottsanläggningar finns. Direktbussar till Slussen. Enkärret ligger under planläggning vilket innebär att det kommer att bli större byggrätter och kommunalt vatten och avlopp planeras.