BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Värmlandsvägen 55

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 14725
  • 744
  • 9833
Värdera din bostad

Beskrivning

Gör gärna en intresseanmälan för med info och ev inbjudan till förhandsvisning. I och med Covid-19 erbjuder vi alla möjligheten till en privatvisning.

Ett väldigt fint radhus i ett populärt och familjevänligt område. En välkomnande entré med plats för stolar och bord, här finns också ett rymligt förråd, här kan du njuta av morgonkaffet i solen. Väl inne i huset har du en rymlig hall med en platsbyggd garderob samt gästtoalett, intill hallen finner du ett kök i fräscht skick och delvis renoverat. Vardagsrummet är väl tilltaget och får in ett fantastiskt ljus från ett stort fönsterparti intill utgången till uteplatsen. Uteplatsen är renoverad och förlängd vilket ger plats åt både ett större matbord men också en loungegrupp, här skiner solen från efter lunch och fram till solnedgång. På övre plan finns tre sovrum, ett anpassat för en dubbelsäng och de andra två är mer lämpliga som barnrum/kontor. Ett renoverat badrum med badkar och på andra sidan väggen som är klädkammaren i stora sovrummet finns även en tvättstuga. Här uppe finns också utgången till balkongen som blir soldränkt under alla årstider. Intill husen finns en garagelänga, det ingår en plats i längan och en plats utanför sin garageport.

Familjevänligt område med nära till allmänna kommunikationer, skolor, lekplatser, restauranger och matbutiker. Busshållplats finns nära huset och det tar ca 15 minuter att gå till T-banan Farsta C.

- Ett fint hus i bra skick
- Stor trädäckad uteplats i västerläge
- Låg belåningsgrad
- Familjevänligt område
- Nära skolor/förskolor
- Kort gångavstånd till närmsta lekplats
- 15 minuters promenad till Farsta C
- 6 min cykelväg till Farsta Strandbad
- 9 minuters cykelväg till Hökarängsbadet