BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 105

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Bostaden erbjuder allt från en fri och härlig utsikt, stora och öppna rum, balkong i soligt läge, renoverat och stort kök samt två badrum. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av garderober och en stor klädkammare.

Vidare in i bostaden når man köket som är mycket välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spis/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret. Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober. Från det ena sovrummet kommer man även ut till den härliga balkongen som ligger mot den grönskande innergården. Här ryms det enkelt sittgrupp och gröna växter.

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. 

Bostaden har ett stort badrum samt en gäst wc. Badrummet är fräscht och är utrustat med wc, badkar, två handfat, handdukstork, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare.

 

- Helt insynsskyddad lägenhet

- Fritt läge med fin utsikt

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum.

- Balkong i härligt solläge mot den grönskande innergården.

- Bra förvaring i form av stor klädkammare och garderobsförvaring

- Stort badrum och en gäst wc.

- Vindsförråd i samma hus.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.