BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skönviksvägen 311

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 10767
  • 982
  • 3933
Värdera din bostad

Beskrivning

Lekfullt, nyfiket och härligt respektlöst. Här bor man utan tvekan med svängrum. Rymd och bra förvaring är nämligen något som legat på prioriteringslistan i alla rum. Vardagsrummet är stort och ljust med flera stora fönsterpartier. Det är härligt det! När alla vännerna är klara med matlagningen i köket kan de slå sig ner i soffan. Och räcker inte ett bord i köket så är det bara att ställa in ett till i vardagsrummet. Det får plats! Med öppning både mot köket och mot hallen blir det ett skönt flöde här, man kan liksom rinna omkring lite som man vill. Så fint så! Och när temperaturen tillåter kan man njuta av den friska luften på balkongen. Längst in i lägenheten ligger sovrummet. Tyst och privat, precis som det ska vara. Utanför fönstret ligger den stora, lummiga innergården och inte ett endaste hus på insynsavstånd. Här hör du knappt trafiken, så du kan gott göra som experterna rekommenderar för en god natt – sov med öppet fönster. Badrummet är fräscht, stilrent och alldeles lagom stort för en eller två som ska duscha och piffa sig på morgonen. Så skulle vi vilja beskriva detta badrum, renoverat för något år sedan men med känslan av typ nytt.

Välrenoverad fastighet, grönskande omgivningar och bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåningsgrad där bredband 1000/1000 mbit/s ingår i avgiften - Kan det bli bättre?
Du har 10 minuter till ICA i Bandhagen elelr 15 minuter ner till BEA ICA Kvantum i Svedmyra. Men smågodiset då? Jo, bensinmacken har alla tänkbara drivmedel; både bensin och mellanmjölk, både bananer och välsorterad godishylla. Och öppettiderna generösa när blodsockret är lågt.

- Ljus lägenhet med magiskt ljusinsläpp
- Under sommarhalvåret kan du njuta av gemytlig grönska från samtliga fönster.
- Möblerbar balkong!
- Två st förråd finns att tillgå i källarplan, varav en matkällare och ett förråd.
- Mycket stabil och välskött HSB-förening med flera gemensamma utrymmen, såsom övernattningslägenhet, pingisrum, gym och bastu.
- Ca 5-6 minuter gång till Bandhagens och Sturebys tunnelbana (grön linje) som tar dig till T-centralen på ca 10 min.
- I området finns bl.a. pizzeria, närlivs och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven

Välkommen på visning!

På grund av rådande situation behöver ni anmäla er till visningen! Anmälan görs via mail eller via hemsidan. Möjligheten till andra visningstider än dem utannonserade finns vid behov.