BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Budbärarvägen 75

  • 3 rum och kök med öppen planlösning som med lätthet kan göras till 4 rum och kök (enligt originalritning).
  • 98 kvm
  • Såld
  • 16021
  • 162
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! I charmiga Hökarängen hittar du detta trevliga radhus i ett barnvänligt område, byggt i sann 50-talsanda. Här har du omedelbar närhet till natur, lokala butiker och caféer, samt mycket goda kommunikationer till Centrala Stockholm. 

Huset är i 2 plan, beläget i avskilt läge längst in på återvändsgata och har trädgård samt stor träaltan på framsidan. Nedre plan med badrum, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning erbjuder stora sociala ytor (här finns plats för ytterligare sovrum). Övre plan med två sovrum och förvaring. Generellt fina ytskikt. Låg avgift i stabil förening med god ekonomi där parkering precis utanför entrén ingår. Välkommen till ett hus med riktig Bullerbykänsla!

ENTRÉPLAN- hela nedervåningen har vattenburen golvvärme
Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hatthylla. Målade väggar och klinker på golvet. 

Kök
Rymligt kök med plats för många middagsgäster. Kök med nya luckor i snygg grå nyans. Karaktärsfyllt schackrutigt golv och målade väggar. Gott om förvaring och arbetsytor. Matbord med plats för 7-8 personer. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och dubbel ho. Bänkskivor med virrvarr och snyggt kakel ovan.

Vardagsrum
Rymligt rum där du har möjlighet att skapa ett ytterligare sovrum i enlighet med originalritning (se alternativ planritning). Ekparkett på golvet och målade väggar. Utgång till altanen och trädgården på baksidan. Möjliget finns att sätta in braskamin.

Badrum
Helkaklat badrum från 2010 med golvvärme. Utrustat med WC, dusch, handfat med kommod och tvättmaskin.

Trädgård
Underbar trädgård både på morgon och kväll där du alltid kan hitta såväl sol som skugga efter behag. Ena sidan vetter mot en allmänning och skog där du är helt utan insyn. Föreningen har en gemensam trädgårdsbod med verktyg och gräsklippare.

ÖVRE PLAN- På övre plan finns två karaktärsfulla sovrum med snedtak och takkupa. 

Sovrum 1 & Sovrum 2
Stora sovrum med plats för sängar, sängbord och byrå. dubbelsäng och sängbord. Två kattvindar i respektive sovrum.