BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Krokhöjden

Harövägen 25

  • 5 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
  • 7764
  • 446
  • 11839
Värdera din bostad

Beskrivning

Välskött och älskad enplansvilla i vinkel i Krokhöjden! Detta är en perfekt bostad för familjen som söker ett hem i ett lugnt och barnvänligt område men nära till allt. Villan passar även den äldre generationen som vill bo i ett lättskött hus i ett plan.

Villan ligger på en lugn återvändsgata och har en solig trädgård. Här ligger solen på från tidig förmiddag till sen kväll. Ett inglasat uterum förlänger säsongen och det finns även en uteplats under markis. Trädgården är fint insynsskyddad och privat genom en uppvuxen häck, något som är unikt för Krokhöjden.

Garaget är rymligt och vägg i vägg finns ett stort, isolerat förråd som många boende i området har valt att göra om till gästrum. I anslutning till garaget finns carport.

Hemmet har en mycket omtyckt och yteffektiv planlösning i ett plan. Här finns fyra bra sovrum och ett stort och ljust vardagsrum. Merparten av villans fönster har utsikt mot den soliga och insynsskyddade trädgården på baksidan, men från köket och diskhon har man vy över den lugna återvändsgatan. Villan har fräscht badrum och väl tilltagen tvättstuga.

Överlag är hemmet mycket väl omhändertaget och löpande underhållit. Fönsterna är bytta till isolerglas, taket är nyligen omlagt och en luft-luftvärmepump bidrar till de låga driftskostnaderna. Fiber finns anslutet.

Välkomna till ett soligt hem!