BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Långbrodalsvägen 35

  • 6 rum och kök
  • 145 kvm
  • Såld
  • 6969
  • 1975
  • 5123
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade och charmiga 1 och ½-plansvilla från Modulenthus om en totalyta på 151 kvm fördelat på 145 kvm boarea och 6 kvm biarea med hela 6 rum och kök varav 4 sovrum. Tomten är friköpt, plan och lekvänlig och ligger i Långbros trivsamma villakvarter. Här finns också ett fristående garage och en asfalterad parkeringsplats.

Entréplanet är husets sällskapsplan. Här finner ni en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök samt ett sovrum, badrum och tvättstuga. 
Vardagsrummet är så pass stort att man kan dela av om man behöver ytterligare ett rum. Härifrån når man också en stensatt uteplats i skyddat läge. 
Matplatsen finner ni i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Den är stor nog för 8 – 10 personer och kan göras större vid festliga tillfällen. 
Köket är ljust och rymligt. Det är golv-värme och många skåp för bra förvaring. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn samt kyl och frys. 
På entréplan finns också ett bra sovrum med hela fem garderober, ett helkaklat badrum med klinker och golv-värme samt wc, handfat med kommod och dusch. På entréplan finns dessutom tvättstugan med varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare.

Går ni sedan trappan upp kommer ni till övre plan. Här finns tre bra sovrum, ett rymligt allrum och ett badrum. 
Från det största sovrummet, sovrum 2 har ni utgång till en stor balkong under tak.
Allrummet är ljust och luftigt och kan delas av till ytterligare ett rum om man behöver.
Det helkaklade badrummet har klinker på golvet. Här finner ni ett öppningsbart takfönster för bra ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Utrustningen består av duschhörna, wc och handfat med kommod.
Detta är ett plan som är perfekt för familjens juniorer att husera i.

Tomten är plan och lekvänlig. Den är lätt att skärma av så inte småbarn eller hundar ”rymmer”. På den plana tomten finns flertalet fruktträd och plats för både studsmatta och fotbollsmål för den som önskar.
Ni har bra parkeringsmöjligheter dels i ett garage och dels på den asfalterade Garageuppfarten.

Här bor ni nära skolor, förskolor och bra allmänna kommunikationer. Det är ett nära till Älvsjö centrum, trivsamma Långbro park och Långsjöbadet samt det upplysta motionsspåret i Älvsjöskogen och den Michelinstjärna-prisade restaurangen Aloe.