BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 10, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 52.5 kvm
  • Såld
  • 14686
  • 2250
  • 5854
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt belägen 2:a med stor balkong med magisk utsikt över Södermalms skyline i bakgrunden med ett flertal kända landmärken i blickfånget. På mysiga Hildebergsvägen ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a. Bostaden har ostört gårdsläge och generösa fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt så långt ögat når.  Här finns även utgång till en stor balkong som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar. 

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Bostaden disponeras enligt följande: 

Balkong - sommarens räddning
Stor ljuvlig balkong med trätrall som nås från vardagsrummet vilket även medför till en naturlig förlängning av de sociala ytorna. Här kan man med fördel avnjuta alla måltider och bli hänförd av den underbara fria utsikten. Storleken gör att man får plats med både loungemöbler, grill och växtligheten. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som skapar härligt ljusinsläpp och underbar utsikt över takåsarna. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och modernt u-kök med fokus på njutning och umgänge. Här har man öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen vilket skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom gråa köksluckor och perfekta arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, keramikhäll, varmluftsugn samt fläkt. Allt stilfullt och påkostat i rostfritt och från välkända fabrikat. Smidig "bardel" som både erbjuder avskärmning samt extra arbetsytor.  

Sovrum - Ostört läge mot gård
Rymligt sovrum som är lugnt belägen mot innergård med grönskande omgivning. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har perfekta förvaringsytor i form av en stor inredd skjutdörrsgarderob. Från sovrummet  har man även en härligt utsikt över stans takåsar.  

Badrum - Stilfullt och välutrustat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod, spegelskåp och badkar. I badrummet finns även praktiskt förvaring via ett högskåp samt tvättmaskin och torktumlare.  

Hall - Perfekta förvaringsytor
Inbjudande hall som erbjuder plats för avhängning och skoställ. Förvaringen är den bästa med stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.