BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 68

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4004
  • 996
  • 4009
Värdera din bostad

Beskrivning

En underbar och smakfullt renoverad 2:a med skogen som närmsta granne! Hela hemmet går i en sober färgskala och på golven, utom i hall och badrum, ligger en enhetlig parkett. Köket är riktigt snyggt och går i en mörk gråskala. Stort vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till balkongen som har ett riktigt drömläge med utsikt över gröna trädtoppar.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Här bor du med ca 15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm



Balkong 
Från vardagsrummet nås balkongen som ligger helt fritt från insyn, i stället har du utsikt över skogspartiet. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med växter och en utemöbel.

Vardagsrum
Vardagsrummet bjuder verkligen in till umgänge, plats finns för en stor soffa, fåtölj, bokhylla och TV-möbel. Ostört läge med underbar utsikt över trädtopparna utanför. 

Kök
Det smakfulla köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge. Köket har mörkgråa matta köksluckor som matchar snyggt mot de kaklade väggarna i svart. Intill fönstret finns plats för ett matbord som går att duka upp för 4-6 personer.  
Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, hällspis samt ugn.

Sovrum 
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en fåtölj. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.
I anslutning till sovrummet finns också en klädkammare som rymmer mycket.

Badrum
Stambytt och fräscht badrum med dusch, handfat, spegel, tvättmaskin och WC. En trevlig detalj är det öppningsbara fönstret. 

Hall
Välplanerad hall med charmiga originalgarderober samt plats för hatthylla. Från hallen får du en trevlig vy över lägenheten. 
Förutom goda förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.