BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro

Bivägen 24

  • 6 rum och kök
  • 175 kvm
  • Såld
  • 17933
  • 1428
  • 17272
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade, charmiga tvåplansvilla med källare/souterrängplan om hela 6 – 7 rum och kök, ursprungligen från 1915 och därefter varsamt tillbyggd, med friköpt tomt med bästa läge i Långbros trivsamma villakvarter. 

På entréplan finner ni vardagsrum, rymligt sovrum med två stora garderober och en mindre klädkammare för bra förvaring, ett välutrustat kök med vattenburen golv-värme som renoverade 2018 med bl.a. ny ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och induktionshäll samt ett ljust rymligt matrum med vattenburen golv-värme och ett helkaklat badrum med klinker och elektrisk golv-värme. Plastmattan i köket går att ta bort och då finner man samma fina parkettgolv som i matrummet. Intill entrén finns en trevlig liten veranda och en stor terrass i bästa solläge.

En trappa upp på övre plan finns två bra sovrum varav ett stort med rymlig garderob för bra förvaring, ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum, ett helkaklat badrum med klinker och elektrisk golv-värme samt en mysig balkong i härligt sydväst-läge.

I källare/souterrängplan finns ett sovrum med vattenburen golv-värme som dels nås inifrån huset men också från utsidan som kan lämpa sig alldeles utmärkt som gillestuga eller till familjens junior. På detta plan finns också pannrum med bergvärmepump, tvättstuga, ett rum som är lämpligt till t.ex. verkstad, förråd och ett mindre garage.
 
På tomten finns det plats för både spel och lek, fruktträd och odling. Framför garaget finns det bra med plats för två bilar kanske tre bilar. Där finns laddplats för två el-bilar på 3,7 kW respektive 11 kW.

Här bor ni nära skolor, förskolor och bra allmänna kommunikationer. Det är ett stenkast till trivsamma Långbro park och nära till Långsjöbadet, det upplysta motionsspåret i Älvsjöskogen, 
Michelinstjärna-prisade restaurangen Aloe och Älvsjöcentrum.