BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Textilgatan 23, 5/5

  • 4.5 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 13613
  • 3534
  • 5411
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och luftig 4:a perfekt belägen högst upp i ett av de arkitektritade HG7-husen i idylliska Hammarby sjöstad. Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning. Som pricken över i har du också en stor terrass som gjord för mysiga grillkvällar och sommarhäng.

Innanför dörren möts du av en ljus och inbjudande hall där du hänger av dig jacka och skor i en platsbyggd förvaringsmöbel. Till höger väntar det luftiga allrummet som badar i ljus med en hel vägg av stora fönster från golv till tak. Den ytan ger dig plats att umgås med familj och vänner lika väl som att bara koppla av i soffan framför en film.

Lägenhetens mittpunkt är köket som är öppet mot både allrummet och matplatsen. Köket får Kvänum går snyggt i vitt med vackra bänkskivor i marmor. Moderna vitvaror från Siemens, som induktionshäll och inbyggd ugn, inspirerar till matlagning. Du har också gott om förvaring i många skåp och lådor. När maten är klar förflyttar du dig till den trevliga matplatsen intill. Här har du ett härligt ljusflöde från stora fönster och glasdörrar mot terrassen.

Terrassen med sol från lunch fram till sen kväll, ger dig inte bara en ytterligare matplats, utan också plats för både soffor, grill och plantering i högt och ostört läge med himlen som tak. Den generösa ytan sträcker sig längs hela lägenheten med massor med plats att umgås och njuta av sommaren.

Du har också tre fina sovrum som ligger lugnt belägna i varsitt hörn av lägenheten. Det större sovrummet har stora fönster mot innergården och gott om förvaring i garderober som löper längs ena väggen, perfekt plats för dubbelsäng. Det andra rummet är även det mot lugna innergården, plats för säng och skrivbord, idag nyttjas det som ett barnrum. Det tredje är ett mysigt rum med stora fönsterpartier och utgång till terrassen.

Mellan de två sovrummen finns det stilfulla badrummet som pryds av blankvita kaklade väggar och benvitt klinkergolv med skön golvvärme. I ena delen kan du koppla av med ett bad i badkaret som också har dusch med stänkskydd i glas. I andra delen kan du hantera tvätten med tvättmaskin och torktumlare under en arbetsbänk i carraramarmor. Ovanför har du dessutom smart förvaring i specialritade förvaringsskåp.

Lägenheten bjuder även på ett mysigt litet kontorsrum med massor av ljus från stora fönster och med utsikt mot terrassen.