BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Fasanvägen 31

  • 3 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i Saltängen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Bostaden är fint renoverad och erbjuder allt från stora och öppna rum, balkong i soligt läge, exklusivt kök samt mycket bra förvaring. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av garderober.

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Vardagsrummet ligger i härlig öppen planlösning mot det fina köket och har även fin vattenutsikt från fönstret.

Bostadens kök är mycket välplanerat och exklusivt renoverat med ljusgrå köksluckor och vit bankskiva i kvarts. Köket erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, vinkyl, spishäll/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer.

Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga insynsskyddade balkongen som ligger belägen i härligt solläge. Balkongen rymmer enkelt en liten utegrupp och gröna växter.

Bostaden har även två mycket rymliga sovrum som erbjuder bra förvaring i form av gardeober och plats för större dubbelsäng.

Fräscht badrum med fina materialval. Badrummet som är helkaklat är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt spegelskåp med förvaring, handdukstork samt tvättmaskin. Detta är en bostad som måste ses på plats!

 

- Fräscht renoverad bostad, bara att flytta in!

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum.

- Balkong i härligt solläge

- Fin vattenutsikt från både sovrum och vardagsrum.

- Exklusivt och fint kök