BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järla Sjö

Winborgs väg 19, vån 2+3

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklaren för privatvisning!

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 66+9 kvm med stor balkong och sydvästläge!

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym, relax med bubbelpool och bastu.

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor, kombinerad diskbänk med laminatskiva, stänkskydd i sten och silvriga knoppar. Härliga fönster ovan arbetsbänk som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och integrerad fläkt.  Här finns bra förvaring och arbetsytor. Vidare in i bostaden öppnar det lättmöblerade vardagsrummet upp sig. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet nås även den väl tilltagna och möblerbara balkongen. Här njuter du ostört av solen från eftermiddag till sen kväll. På det nedre planet finns även badrummet som är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med med takdusch. Handdukstork, toalett, handfat, spegelskåp samt kombinerad tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Från vardagsrummet tar den vackra trappan oss upp till övervåningen. Här finns två välplanerade sovrum med platsbyggd förvaring. Det ena sovrummet används idag som barnrum och har ett stort takfönster. Intill ligger det sovrum som används som master bedroom och rymmer stor säng och förvaring. Även här finns ett takfönster som ger ljus och rymd till rummet. Hela bostaden har vackert parkettgolv och målade väggar i ljus kulör. 

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2026.